Административно и административно-наказателно право

Изправен си пред неправомерна санкция от административен орган или искаш да оспориш административен акт? Имаш нужда от съдействие за участие в административна процедура? Ние сме тук, за да ти съдействаме

Как можем да помогнем

За твое удобство сме маркирали с # широк спектър от основни казуси и услуги в сферата на административното и административно-наказателното право. По всеки от тях ще получиш качествено правно консултиране и последващи действия. Изпратете запитване на имейл или още сега резервирай час за консултация.

# КАТ # глоба # наказателно постановление # възражение срещу акт за установяване на административно нарушение # санкции # НАП # НОИ # Инспекция по труда # Агенция по заетостта # Столична община # РЗИ # ДНСК # Комисия за защита на потребителите # Комисия за защита на конкуренцията # разрешение за заведение за хранене # откриване на друг вид заведение # откриване на хотел # откриване на къща за гости # открива на фитнес зала # откриване на салон за красота # откриване на козметичен салон # откриване на дом за стари хора # защита при проверки от контролни органи # обжалване на административни актове # узаконяване на строеж # обединяване на поземлени имоти # разделяне на поземлени имоти # промяна на граници # обжалване по реда на Закона за обществените поръчки # подготовка на документи по ЗОП # достъп на чужденци до пазара на труда в България # откриване на партиди # смяна на титуляр по партиди # Електрохолд # Топлофикация # Софийска вода

Консултация по административен казус

Времетраене: 60 мин.
Цена: съгласно Наредба № 1/09.07.2004 г. за размера на минималните адвокатски възнаграждения

Екипът на ServiceMe ще се погрижат да не си причинявате стрес от „държавната администрация“

В рамките на консултацията ще получиш:

Да, напълно сме наясно със стресът, който административните органи ти причиняват. Знаем, че на моменти се чувстваш безсилен срещу бюрокрацията. Висенето по опашки, постоянните указания за допълнителни документи, както и разхождане по етажите. Решението е да ни упълномощиш и ние да се погрижим за това. Екипът ни има натрупан опит в обжалването на административни актове, както и в съдействието в административни процедури от всякакъв вид. Остави чиновниците на нас.

За анализ и съдействие по твоя случай

Разбира се, че може. Свържи се с нас и ни дай нужната информация. Ние ще заявим и получим свидетелството за съдимост, а на теб ще ти бъде предоставено сканирано по имейл и „до врата“.

Имаме тясно специализиране в строителните процедури и ще можем да ти предоставим отлично съдействие. Единственото, от което се нуждаем е пълномощно, за да действаме.

Да, имаме опит във всички административни услуги на общинските органи и можем да съдействаме.

Направи следващата стъпка

Ако си стигнал до тук, си на един клик от решението. Нека да поговорим за твоя казус!