Договорно право

Изготвяне на договори по индивидуална поръчка. Преглед и становище на предварително изготвени договори

Как можем да помогнем

За твое удобство сме маркирали с # широк спектър от видове договорни и други документи. Ние ще изготвим документ, съобразен с посочените от теб предмет и условия. Изпрати запитване на имейл или още сега резервирай час за консултация.

Договор по индивидуална поръчка

Цена: от 50,00 лв. *

ServiceMe ще се погрижи за изготвяне на документ по твое задание, който максимално да защити интересите ти. Ние ще сме твой партньор в лични и бизнес преговори касаещи минали, настоящи и бъдещи договорни отношения.

Какво ще получиш:

Повишава се тенденцията българите да търсят правата си и да се интересуват какво подписват. Често ти се налага да сключваш договори за мобилни услуги, наем, продажба на МПС, покупка на вещи за лични или бизнес цели, ползване на ток, вода, парно, газ и други, паричен заем, за търговско представителство или нещо друго. Но какво подписваш и защитен ли е интересът ти? Ние ще ти помогнем да разбереш.

За анализ и съдействие по твоя случай

Когато имаш сключен договор, имаш и възможност да потърсиш правата си, съответно да бъдеш обезщетен при претърпени вреди. Да, формалност е, но при сключен договор си винаги защитен.
За повече информация и въпроси се обърни към ServiceMe

Необходима ни е базова обстоятелствена информация, в която да опишеш целта на договора, както и: лични данни/фирмени данни на страните, предмет на договора, цена, срок (ако има), както и други условия, които са важни за теб.
За повече информация и въпроси се обърни към ServiceMe

Разбира се! Ще ти разясним какви са условията на договорите, които са ти предоставили за подпис. А ако няма възможност да ни ги изпратиш електронно за преглед, ще те придружим на място, за да ти дадем разяснения.
За повече информация и въпроси се обърни към ServiceMe

Направи следващата стъпка

Ако си стигнал до тук, си на един клик от решението. Нека да поговорим за твоя казус!