Семейно и наследствено право

Правни консултации, извънсъдебно и съдебно-процесуално представителство в областта на семейното и наследствено право

Как можем да помогнем

За твое удобство сме маркирали с  # широк спектър от основни казуси и услуги в сферата на семейното и наследственото право. По всеки от тях ще получиш качествено правно консултиране и последващи действия, които са съобразени конкретно с твоята нужда. Изпрати запитване на имейл, а ние ще ти дадем обратна връзка възможно най-бързо или още сега резервирай час за консултация.

Консултация по семеен или наследствен казус

Времетраене: 60 мин.
Цена: 119,00 лв.

Адв. Мартина Петрова и екипът й ще се погрижат да получиш съдействие, подкрепа и дискретност

В рамките на консултацията ще получиш:

Българското законодателство разполага с редица възможности за уреждане на отношения между съпрузите, както и на такива възникнали между наследници. Нормално се у теб да възникнат множество въпроси предвид ситуацията, в която ти и/или семейството ти сте поставени. Ще получиш от нас пълна подкрепа и дискретност. Тогава, когато е нужно да преговаряш, ние ще бъдем плътно до теб и ще защитаваме интересите ти.

За анализ и съдействие по твоя случай

Практиката на съда е да се произнася в полза на родителя, на който са предоставени родителските права, когато от брака има ненавършили пълнолетие деца.

За повече информация и въпроси се обърни към ServiceMe

Дори и когато е установено, че бащата няма никакви доходи, той по закон дължи издръжка, чиито минимален размер е ¼ от минималната работна заплата. Ако обаче бащата няма абсолютно никакви доходи, то държавата (чрез Общината) изплаща присъдената за детето издръжка.

За повече информация и въпроси се обърни към ServiceMe.

Най-сигурният начин е да направиш отказ от наследство, но е важно да си сигурен, че не си се удовлетворил, макар и частично от полученото наследство.
За повече информация и въпроси се обърни към ServiceMe.

Направи следващата стъпка

Ако си стигнал до тук, си на един клик от решението.
Нека да поговорим за твоя казус!

Полезни връзки при домашно насилие