За нас

Защо
ServiceMe?

От ServiceMe ще получиш обслужването, което заслужаваш. Всяка наша услуга – правна, административна и бизнес, е организирана по начин, по който дава възможност на клиента да получи максимума от търсения резултат.

Правният ни екип е съставен от адвокати и юристи, които са с огромен запас от знания и опит в сферите, в които работят. Съдебно или извънсъдебно, ти ще получиш качество и лоялност от личния си правист, към който сме те насочили след предварително профилиране на теб и твоите казуси от адв. Мартина Петрова.

Административните ни специалисти са перфектно запознати с всяко звено на българската администрация. Те ще ти съдействат, за да си спестиш стреса от чакане по опашки, попълване на формуляри, разхождане по етажите и т.н. Ние знаем кое, къде и как, а от теб се иска просто да ни кажеш от какво имаш нужда.


Що се отнася от бизнес услугите ни, с тях определено ще повишиш стойността на бизнеса ти. Готови сме да ти предоставим цялостно обслужване, подходящи контакти и партньори, както и възможности и екстри, които сме разработили изцяло и лично за твоя бизнес.
Всичко това е възможно без дори да ставащ от стола си. Ние предоставяме възможност за работа във виртуален офис или чрез посещение в офиса ти място.

ServiceMe е първата правно-административна структура в България, която има в портфолиото си бенефит пакети с правно и административно съдействие.

Разполагаме с пълен екип от специалисти, с които заедно предоставяме на корпоративните клиенти най-добрите бизнес концепции – за стартиращи и работещи компании.

Създадохме адаптирана към ежедневието на заетия човек среда за предоставяне на консултации – „виртуален офис“, в който можем да се срещнем където и да си по света и у нас или на работното ти място.

Предлагаме възможност да получиш административен документ без да е необходимо да излизаш от вкъщи или работа.

Детайлността ни позволява да изготвяме документи – индивидуално и изцяло съобразени с твоите нужди.

Създадохме отличен алгоритъм на работа, чрез който сме оптимизирали всяка стъпка от работния процес.

Утвърдихме методология за изготвяне на бизнес стратегии за фирми и хора, който правят първите си стъпки в бизнеса или искат да подобрят своя действащ бизнес.

Ще срещнеш лоялността и професионализма, които заслужаваш, както и сигурността, която търсиш.

ServiceMe знае отговорът, който търсиш.

law as a way of life

Нашите специалисти

Екипът на ServiceMe е съставен от адвокати, бизнес-специалисти, счетоводители, финансисти, застрахователни, кредитни, банкови и имотни консултанти. Разполагаме и с мрежа от партньори, за чиито услуги нашите клиенти ще получат преференциални ценови условия и отстъпки.

Адв. Мартина Петрова

Oсновател на ServiceMe

Завършила специалност „Право“ в УНСС, випуск 2012
Сътрудник в адвокатска кантора в гр. София в периода 2010 г. – 2015 г.
Член на Софийска адвокатска колегия и действащ адвокат от 2014 г.
„Главен адвокат“ в ServiceMe

„Винаги съм изповядвала философията, че силата е в екипа. Открих нужния човешки ресурс, получих подкрепа от настоящите си клиенти и ServiceMe се случи. Работеща структура, която сме поели отговорност да предоставя – качество, точност, лоялност, рационалност и постоянство. Ние сме тук, за да движим клиентите и бизнесите, които обслужваме напред и нагоре – към успеха и спокойствието.“

Aсен Петров

Съосновател на ServiceMe

Завършил Стопанска академия „Димитър А. Ценов“, бакалавър „публична администрация“, магистър „бизнес администрация“
Работи в сферата на услугите, търговията и логистиката от 2008 г.
„Мениджър клиенти“ в ServiceMe

„Без значение дали става въпрос за юридически казус, административна услуга или бизнес консултация, за мен ключовете към успешното реализиране са: постоянството, отличната стратегия, правилни действия, комуникация и разумно вложени средства. Педант съм, и с времето придобих умението да отсявам ненужното от нужното, функционалното от излишното. В ServiceMe съчетах всичко това с модерните технологии, за да бъдем още по-полезни хората“.

Вече ни познаваш, а сега направи следващата стъпка

Ако си стигнал до тук, ти си на един клик от решението.
Нека да поговорим за твоя казус!

Какво другите казват за нас

Отзиви от
наши клиенти